Advanced Tanam Rambut Malaysia

Logo A png untuk Tanam Rambut Malaysia

Tanam Rambut Malaysia

KEMBALIKAN KEYAKINAN ANDA

HASIL KESAN PARUT PADA KULIT KEPALA

FUE yang dikenali sebagai Follicular Unit Extraction ialah proses mengeluarkan folikel rambut yang sihat dari kawasan belakang kepala anda (kawasan penderma) dan dipindahkan ke kawasan yang mengalami keguguran rambut.

KEMBALIKAN KEYAKINAN ANDA DENGAN KAMI

Salah satu penyelesaian terbaik untuk kebotakan dan keguguran rambut ialah Pemindahan Rambut FUE.
Kami boleh memberi jaminan bahawa anda akan menjadi lebih berkeyakinan selepas rawatan dijalankan.

Hasil sebelum & selepas untuk kesan parut pada kulit kepala yang berjaya hanya di tanam rambut Malaysia

Kesan Parut Pada Kulit Kepala dilakukan untuk menutup atau meminimumkan parut pada kulit kepala dan ia dapat dicapai dengan melakukan Penanaman Rambut Teknik F.U.E.

Hasil kesan sebelum Kesan Parut Pada Kulit Kepala di Tanam Rambut MalaysiaHasil kesan selepas Kesan Parut Pada Kulit Kepala di Tanam Rambut Malaysia
Latar belakang biru di Tanam Rambut Malaysia

KESAN PARUT PADA KULIT KEPALA

HASIL KESAN PARUT PADA KULIT KEPALA

Tanam rambut mahkota sebelum dan selepas hasil rawatan

Hubungi Kami Untuk Tanam Rambut Yang Berkesan

Kami akan menghubungi anda dalam masa beberapa jam.

Layari kami di Hair Transplant Specialist  untuk maklumat lanjut berkaitan prosedur dan rawatan penanaman rambut. Setiap rawatan dilakukan oleh Doktor yang profesional dan berpengalaman serta dibantu oleh jururawat yang mahir.

Lawati kami di Hair Transplant Specialist Indonesia untuk maklumat lanjut berkaitan prosedur dan proses rawatan pemindahan rambut. Setiap rawatan dilakukan oleh Doktor yang profesional dan berpengalaman serta dibantu oleh jururawat rambut yang mahir.

Prosedur itu akan dilakukan oleh Dr Mohamed Asraf atau lebih dikenali sebagai Dr. A, Ketua Pegawai Eksekutif Advanced Hair Transplant Specialist Sdn Bhd dan tonggak utama Pasukan Pakar Pemindahan Rambut sejak penubuhannya.

Selepas rambut tumbuh semula seperti yang anda mahukan, anda boleh menggayakan rambut anda dalam pelbagai gaya di Dr A Mens Grooming Centre.

Jika anda mempunyai masalah kelakian, anda juga boleh merujuk kepada Advanced Mens Health Clinic untuk mendapatkan rawatan dan konsultasi daripada Doktor profesional kami.

Bagi anda yang mengalami masalah rambut gugur, anda juga boleh menggunakan produk rambut SkalpBelle. Produk ini juga bertujuan untuk menumbuhkan semula rambut anda secara semula jadi.

Open chat
Tanam Rambut Malaysia
Hi! 👋
Boleh saya bantu?