Advanced Tanam Rambut Malaysia

Logo A png untuk Tanam Rambut Malaysia

Tanam Rambut Malaysia

KEMBALIKAN KEYAKINAN ANDA

HASIL TANAM RAMBUT ATAS

FUE yang dikenali sebagai Follicular Unit Extraction ialah proses mengeluarkan folikel rambut yang sihat dari kawasan belakang kepala anda (kawasan penderma) dan dipindahkan ke kawasan yang mengalami keguguran rambut.

KEMBALIKAN KEYAKINAN ANDA DENGAN KAMI

Salah satu penyelesaian terbaik untuk kebotakan dan keguguran rambut ialah Pemindahan Rambut FUE.
Kami boleh memberi jaminan bahawa anda akan menjadi lebih berkeyakinan selepas rawatan dijalankan.

Hasil kesan sebelum Tanam Rambut Atas hanya di Tanam Rambut MalaysiaHasil kesan selepas Tanam Rambut Atas hanya di Tanam Rambut Malaysia
Hasil penanaman rambut di kawasan mahkota

TANAM RAMBUT ATAS

Keputusan hasil yang terbaik Tanam Rambut Atas di Tanam Rambut Malaysia

Rambut gugur di bahagian atas rambut anda boleh kelihatan berbeza dengan botak di bahagian depan. Proses asas yang mendorong rambut bahagian atas dan rambut bahagian depan botak adalah sama. Pemindahan rambut atas dicapai dengan melakukan Pemindahan Rambut Teknik F.U.E.

HASIL TANAM RAMBUT ATAS

Tanam rambut mahkota sebelum dan selepas hasil rawatan

Hubungi Kami Untuk Tanam Rambut Yang Berkesan

Kami akan menghubungi anda dalam masa beberapa jam.

Layari kami di Hair Transplant Specialist  untuk maklumat lanjut berkaitan prosedur dan rawatan penanaman rambut. Setiap rawatan dilakukan oleh Doktor yang profesional dan berpengalaman serta dibantu oleh jururawat yang mahir.

Lawati kami di Hair Transplant Specialist Indonesia untuk maklumat lanjut berkaitan prosedur dan proses rawatan pemindahan rambut. Setiap rawatan dilakukan oleh Doktor yang profesional dan berpengalaman serta dibantu oleh jururawat rambut yang mahir.

Prosedur itu akan dilakukan oleh Dr Mohamed Asraf atau lebih dikenali sebagai Dr. A, Ketua Pegawai Eksekutif Advanced Hair Transplant Specialist Sdn Bhd dan tonggak utama Pasukan Pakar Pemindahan Rambut sejak penubuhannya.

Selepas rambut tumbuh semula seperti yang anda mahukan, anda boleh menggayakan rambut anda dalam pelbagai gaya di Dr A Mens Grooming Centre.

Jika anda mempunyai masalah kelakian, anda juga boleh merujuk kepada Advanced Mens Health Clinic untuk mendapatkan rawatan dan konsultasi daripada Doktor profesional kami.

Bagi anda yang mengalami masalah rambut gugur, anda juga boleh menggunakan produk rambut SkalpBelle. Produk ini juga bertujuan untuk menumbuhkan semula rambut anda secara semula jadi.

Open chat
Tanam Rambut Malaysia
Hi! 👋
Boleh saya bantu?