Advanced Tanam Rambut Malaysia

Logo A png untuk Tanam Rambut Malaysia

Tanam Rambut Malaysia

KEMBALIKAN KEYAKINAN ANDA

HASIL PEMBETULAN TANAM RAMBUT

FUE yang dikenali sebagai Follicular Unit Extraction ialah proses mengeluarkan folikel rambut yang sihat dari kawasan belakang kepala anda (kawasan penderma) dan dipindahkan ke kawasan yang mengalami keguguran rambut.

KEMBALIKAN KEYAKINAN ANDA DENGAN KAMI

Salah satu penyelesaian terbaik untuk kebotakan dan keguguran rambut ialah Pemindahan Rambut FUE.
Kami boleh memberi jaminan bahawa anda akan menjadi lebih berkeyakinan selepas rawatan dijalankan.

Hasil keputusan untuk Pembetulan Tanam Rambut yang terbaik hanya di Tanam Rambut Malaysia

Pembetulan Taman Rambut juga dirujuk sebagai semakan Penanaman Rambut di mana ia biasanya dilakukan untuk pesakit yang tidak berpuas hati dengan pemindahan rambut awal mereka dan ini juga dicapai menggunakan Teknik F.U.E.

Hasil kesan sebelum Pembetulan Tanam Rambut hanya di Tanam Rambut MalaysiaHasil kesan sebelum Pembetulan Tanam Rambut hanya di Tanam Rambut Malaysia
Latar belakang biru di Tanam Rambut Malaysia

PEMBETULAN TANAM RAMBUT

HASIL PEMBETULAN TANAM RAMBUT

Tanam rambut mahkota sebelum dan selepas hasil rawatan

Hubungi Kami Untuk Tanam Rambut Yang Berkesan

Kami akan menghubungi anda dalam masa beberapa jam.

Layari kami di Hair Transplant Specialist  untuk maklumat lanjut berkaitan prosedur dan rawatan penanaman rambut. Setiap rawatan dilakukan oleh Doktor yang profesional dan berpengalaman serta dibantu oleh jururawat yang mahir.

Lawati kami di Hair Transplant Specialist Indonesia untuk maklumat lanjut berkaitan prosedur dan proses rawatan pemindahan rambut. Setiap rawatan dilakukan oleh Doktor yang profesional dan berpengalaman serta dibantu oleh jururawat rambut yang mahir.

Prosedur itu akan dilakukan oleh Dr Mohamed Asraf atau lebih dikenali sebagai Dr. A, Ketua Pegawai Eksekutif Advanced Hair Transplant Specialist Sdn Bhd dan tonggak utama Pasukan Pakar Pemindahan Rambut sejak penubuhannya.

Selepas rambut tumbuh semula seperti yang anda mahukan, anda boleh menggayakan rambut anda dalam pelbagai gaya di Dr A Mens Grooming Centre.

Jika anda mempunyai masalah kelakian, anda juga boleh merujuk kepada Advanced Mens Health Clinic untuk mendapatkan rawatan dan konsultasi daripada Doktor profesional kami.

Bagi anda yang mengalami masalah rambut gugur, anda juga boleh menggunakan produk rambut SkalpBelle. Produk ini juga bertujuan untuk menumbuhkan semula rambut anda secara semula jadi.

Open chat
Tanam Rambut Malaysia
Hi! 👋
Boleh saya bantu?