Advanced Tanam Rambut Malaysia

Logo A png untuk Tanam Rambut Malaysia

Tanam Rambut Malaysia

KEMBALIKAN KEYAKINAN ANDA

Percuma Tempahan Konsultasi

Dapatkan konsultasi percuma dengan Pasukan Pakar Penanaman Rambut kami di Pusat Perubatan ALPS. Kami melakukan dengan semangat dan kami berbangga dengannya. Keputusan yang terbaik, kami akan memastikan keselamatan pesakit dan keselesaan pesakit merupakan keutamaan kami.

Tanam rambut mahkota sebelum dan selepas hasil rawatan

Hubungi Kami Untuk Tanam Rambut Yang Berkesan

Kami akan menghubungi anda dalam masa beberapa jam.

Perkhidmatan Kami Dalam Tanam Rambut

Kami berbesar hati untuk menjawab sebarang soalan yang anda ada mengenai sebarang aspek prosedur Tanam Rambut.
Hubungi kami dan bercakap dengan perunding kami yang mesra

Peringkat-peringkat Rambut Gugur dan Kiraan Cantuman dan boleh dapatkan rawatan di Tanam Rambut Malaysia

Layari kami di Hair Transplant Specialist  untuk maklumat lanjut berkaitan prosedur dan rawatan penanaman rambut. Setiap rawatan dilakukan oleh Doktor yang profesional dan berpengalaman serta dibantu oleh jururawat yang mahir.

Lawati kami di Hair Transplant Specialist Indonesia untuk maklumat lanjut berkaitan prosedur dan proses rawatan pemindahan rambut. Setiap rawatan dilakukan oleh Doktor yang profesional dan berpengalaman serta dibantu oleh jururawat rambut yang mahir.

Prosedur itu akan dilakukan oleh Dr Mohamed Asraf atau lebih dikenali sebagai Dr. A, Ketua Pegawai Eksekutif Advanced Hair Transplant Specialist Sdn Bhd dan tonggak utama Pasukan Pakar Pemindahan Rambut sejak penubuhannya.

Selepas rambut tumbuh semula seperti yang anda mahukan, anda boleh menggayakan rambut anda dalam pelbagai gaya di Dr A Mens Grooming Centre.

Jika anda mempunyai masalah kelakian, anda juga boleh merujuk kepada Advanced Mens Health Clinic untuk mendapatkan rawatan dan konsultasi daripada Doktor profesional kami.

Bagi anda yang mengalami masalah rambut gugur, anda juga boleh menggunakan produk rambut SkalpBelle. Produk ini juga bertujuan untuk menumbuhkan semula rambut anda secara semula jadi.

Open chat
Tanam Rambut Malaysia
Hi! 👋
Boleh saya bantu?