Advanced Tanam Rambut Malaysia

Logo A png untuk Tanam Rambut Malaysia

Tanam Rambut Malaysia

KEMBALIKAN KEYAKINAN ANDA

PERKHIDMATAN KAMI

Perkhidmatan pemindahan rambut oleh Pakar Pemindahan Rambut Di Pusat Perubatan Alps adalah pusat yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang pemindahan rambut kepada orang ramai dari banyak negara di seluruh dunia. Pusat kami menyediakan perkhidmatan dengan pasukan pakar menggunakan teknologi terkini dan menyasarkan 100% kepuasan pelanggan.

KEMBALIKAN KEYAKINAN ANDA DENGAN KAMI

Salah satu penyelesaian terbaik untuk kebotakan dan keguguran rambut ialah Pemindahan Rambut FUE.
Kami boleh memberi jaminan bahawa anda akan menjadi lebih berkeyakinan selepas rawatan dijalankan.

Tanam rambut mahkota sebelum dan selepas hasil rawatan

FUE yang dikenali sebagai Follicular Unit Extraction. Ia melibatkan penyingkiran folikel rambut yang sihat terus dari kawasan penderma pada kulit kepala yang juga dipanggil kawasan kekal dan cantuman pada kawasan botak atau penipisan.

Latar belakang biru di Tanam Rambut Malaysia

TANAM RAMBUT FUE

Latar belakang biru di Tanam Rambut Malaysia

TANAM RAMBUT ATAS

Hasil penanaman rambut di kawasan mahkota

Rambut gugur di bahagian atas rambut anda boleh kelihatan berbeza dengan botak di bahagian depan. Proses asas yang mendorong rambut bahagian atas dan rambut bahagian depan botak adalah sama. Pemindahan rambut atas dicapai dengan melakukan Pemindahan Rambut Teknik F.U.E.

Penanaman janggut selepas 8 bulan

Penanaman Janggut dilakukan untuk mencapai berjanggut sempurna. Ini dilakukan menggunakan Teknik F.U.E dan rambut dituai dari kawasan kulit kepala dan kemudian ditanamkan pada kawasan janggut yang dikehendaki.

Latar belakang biru di Tanam Rambut Malaysia

TANAM JANGGUT

Latar belakang biru di Tanam Rambut Malaysia

TANAM BULU KENING

Hasil dan kesan hasil yang berhasil Tanam Bulu Kening hanya di Tanam Rambut Malaysia

Pemindahan Bulu Kening dilakukan untuk mendapatkan rupa bulu kening yang lebih sempurna. Ini dilakukan menggunakan Teknik F.U.E dan rambut dituai dari kawasan kulit kepala dan kemudian ditanamkan ke kawasan bulu kening yang dikehendaki.

Hasil sebelum & selepas untuk kesan parut pada kulit kepala yang berjaya hanya di tanam rambut Malaysia

Kesan Parut Pada Kulit Kepala dilakukan untuk menutup atau meminimumkan parut pada kulit kepala dan ia dapat dicapai dengan melakukan Penanaman Rambut Teknik F.U.E.

Latar belakang biru di Tanam Rambut Malaysia

KESAN PARUT PADA KULIT KEPALA

Latar belakang biru di Tanam Rambut Malaysia

TURUNKAN GARIS RAMBUT

Keputusan 12 bulan untuk tanam rambut

Menurunkan Garis Rambut juga dirujuk sebagai Pengurangan Kulit Kepala atau Pengurangan Dahi di mana terdapat garis rambut baru yang dicipta menggunakan Teknik F.U.E.

Hasil keputusan untuk Pembetulan Tanam Rambut yang terbaik hanya di Tanam Rambut Malaysia

Pembetulan Penanaman Rambut juga dirujuk sebagai semakan Penanaman Rambut di mana ia biasanya dilakukan untuk pesakit yang tidak berpuas hati dengan pemindahan rambut awal mereka dan ini juga dicapai menggunakan Teknik F.U.E.

Latar belakang biru di Tanam Rambut Malaysia

PENANAMAN RAMBUT KOREKTIF

Latar belakang biru di Tanam Rambut Malaysia

TANAM RAMBUT TRANSGENDER

Keputusan sebelum & selepas untuk kesan Tanam Rambut Transgender yang berjaya hanya di Tanam Rambut Malaysia

Penanaman Rambut Transgender bermaksud menukar garis rambut daripada Garis Rambut Corak Lelaki kepada Garis Rambut Corak Wanita atau sebaliknya. Garisan Rambut Bentuk U Terbalik pada Wanita dan Garisan Rambut Bentuk M pada Lelaki. Perubahan dalam garis rambut ini dicapai oleh Teknik F.U.E.

Hasil penanaman rambut di kawasan mahkota

Hubungi Kami Untuk Tanam Rambut Yang Berkesan

Kami akan menghubungi anda dalam masa beberapa jam.

Layari kami di Hair Transplant Specialist  untuk maklumat lanjut berkaitan prosedur dan rawatan penanaman rambut. Setiap rawatan dilakukan oleh Doktor yang profesional dan berpengalaman serta dibantu oleh jururawat yang mahir.

Lawati kami di Hair Transplant Specialist Indonesia untuk maklumat lanjut berkaitan prosedur dan proses rawatan pemindahan rambut. Setiap rawatan dilakukan oleh Doktor yang profesional dan berpengalaman serta dibantu oleh jururawat rambut yang mahir.

Prosedur itu akan dilakukan oleh Dr Mohamed Asraf atau lebih dikenali sebagai Dr. A, Ketua Pegawai Eksekutif Advanced Hair Transplant Specialist Sdn Bhd dan tonggak utama Pasukan Pakar Pemindahan Rambut sejak penubuhannya.

Selepas rambut tumbuh semula seperti yang anda mahukan, anda boleh menggayakan rambut anda dalam pelbagai gaya di Dr A Mens Grooming Centre.

Jika anda mempunyai masalah kelakian, anda juga boleh merujuk kepada Advanced Mens Health Clinic untuk mendapatkan rawatan dan konsultasi daripada Doktor profesional kami.

Bagi anda yang mengalami masalah rambut gugur, anda juga boleh menggunakan produk rambut SkalpBelle. Produk ini juga bertujuan untuk menumbuhkan semula rambut anda secara semula jadi.

Open chat
Tanam Rambut Malaysia
Hi! 👋
Boleh saya bantu?