Advanced Tanam Rambut Malaysia

Logo A png untuk Tanam Rambut Malaysia

Tanam Rambut Malaysia

KEMBALIKAN KEYAKINAN ANDA

BLOG TANAM RAMBUT MALAYSIA

Kami komited untuk memberikan kecemerlangan dalam perkhidmatan pemindahan rambut kami sepanjang perjalanan pesakit dengan penjagaan, susulan dan sokongan yang betul.

KEMBALIKAN KEYAKINAN ANDA DENGAN KAMI

Salah satu penyelesaian terbaik untuk kebotakan dan keguguran rambut ialah Pemindahan Rambut FUE.
Kami boleh memberi jaminan bahawa anda akan menjadi lebih berkeyakinan selepas rawatan dijalankan.

SKALA LUDWIG: PUNCA, PERINGKAT DAN RAWATAN

SKALA LUDWIG: PUNCA, PERINGKAT DAN RAWATAN
03Feb

SKALA LUDWIG: PUNCA, PERINGKAT DAN RAWATAN

Tanam Rambut Malaysia KEMBALIKAN KEYAKINAN ANDA SKALA LUDWIG: PUNCA, PERINGKAT DAN RAWATAN Kebotakan corak rambut wanita adalah punca utama keguguran pada rambut wanita. Tetapi ia mempunyai banyak gejala yang sama dengan keadaan lain, seperti telogen effluvium kronik dan alopecia areata, jadi ia boleh menjadi sukar untuk didiagnosis. Skala Ludwig membantu pakar keguguran rambut mendiagnosis dan […]

Hello world!
30Jan

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Doktor wanita memanggil pesakit di Tanam Rambut Malaysia

Hubungi Kami Untuk Tanam Rambut Yang Berkesan

Kami akan menghubungi anda dalam masa beberapa jam.

Layari kami di Hair Transplant Specialist  untuk maklumat lanjut berkaitan prosedur dan rawatan penanaman rambut. Setiap rawatan dilakukan oleh Doktor yang profesional dan berpengalaman serta dibantu oleh jururawat yang mahir.

Lawati kami di Hair Transplant Specialist Indonesia untuk maklumat lanjut berkaitan prosedur dan proses rawatan pemindahan rambut. Setiap rawatan dilakukan oleh Doktor yang profesional dan berpengalaman serta dibantu oleh jururawat rambut yang mahir.

Prosedur itu akan dilakukan oleh Dr Mohamed Asraf atau lebih dikenali sebagai Dr. A, Ketua Pegawai Eksekutif Advanced Hair Transplant Specialist Sdn Bhd dan tonggak utama Pasukan Pakar Pemindahan Rambut sejak penubuhannya.

Selepas rambut tumbuh semula seperti yang anda mahukan, anda boleh menggayakan rambut anda dalam pelbagai gaya di Dr A Mens Grooming Centre.

Jika anda mempunyai masalah kelakian, anda juga boleh merujuk kepada Advanced Mens Health Clinic untuk mendapatkan rawatan dan konsultasi daripada Doktor profesional kami.

Bagi anda yang mengalami masalah rambut gugur, anda juga boleh menggunakan produk rambut SkalpBelle. Produk ini juga bertujuan untuk menumbuhkan semula rambut anda secara semula jadi.

Open chat
Tanam Rambut Malaysia
Hi! 👋
Boleh saya bantu?